klik på billede til at forstørre

Bag Toben Bodi, v. Calle Sand, Mike Pender, Frank Allen, John McNally, Chris Curtis, Alex Petersen, Ove Bendix Larsen, forrrest Teddy Larsen 1965 Keith Moon lånte Torbens trommesæt og samtlige skind skulle udskiftes bagefter 1965 Pop Show, søndag 16.01.1966. Maribo Lolland Falster Avis syntes, at vi spillede for højt – og vi fik overskriften. The Who i KB Hallen lordag den 25. sept. 1965

Med som fyld - men oplevelsen var det hele værd i 1965!

Der var mange om budet i de glade pigtråds-60’ere, så det var noget af en ære at skulle spille ”opvarmning” til nogle af de helt store navne.

Da vi skulle spille opvarmning for vore store idoler THE SEARCHERS i Store Heddinge havde vi et alvorligt problem. Vore mest populære numre var kopier af gruppens største hits, så der blev til lejligheden hurtigt fundet flere Chuck Berry, The Kinks, Swinging Blue Jeans o.lign. sange frem. THE SEARCHERS skulle nå mange jobs denne dag, men vi nåede da en kort hyggelig snak, fik nogle autografer og et gruppebillede. THE SEARCHERS efterlod sig et indtryk af at være superprofessionlle og poppens gentlemen.

Anderledes turbulent var vores opvarmning for THE WHO i K. B. Hallen. I den lange række af optrædende orkestre fik vi en strålende præsentation af Jørgen de Mylius og en god modtagelse af publikum. Vi mødte THE WHO i garderoben og efter en meget kort small talk, fik vi autografer og ventede spændt på at gruppen skulle på scenen. Det blev en fantastisk og voldsom koncert. Vanen tro tonsede Peter Townsend sin guitar ind i de splinternye Vox forstærker kabinetter, mens vi så på med tårer i øjnene. Der blev ødelagt et anlæg, som vi kun i vore vildeste drømme kunne ønske var vores. Til formålet havde Keith Moon fået lov til at låne Torbens dobbelte trommesæt. Det var et sørgeligt syn bagefter. Totalt overspyttet  og oversavlet og alle skind skulle udskiftes.

Brian Poole & The Tremeloes kom, spillede og forduftede. På grund af nogle arrangementsmæssige problemer blev vi opfordret til at spille to sæt i stedet for et, så vi fik ikke lejlighed til den store selskabelighed med gruppen. Det blev dog til et hyggeligt god dag og farvel.

Men så spillede vi til gengæld enormt højt!